Be the Change

engelsk, svensk flagga

 

Fjäril, puppa, change

 

Ja, i dessa tider är det endast de som kan transformera sig snabbt till den de föddes till att vara som kommer att klara sig fri hela vägen fram dit nutiden är på väg. Oj, så snabbt allt rör på sig i alla system nu. Förändringens tid. Förlossningens tidevarv. Puppornas tid är förbi.

De ”fritt flygande fjärilarna”  som klivit ut ur puppan/fängelset. De som är sig själva, är snälla mot sig själva och andra, säger till på skarpen när överträdelse och dumhet sker. Snällhet är att vara väldigt bestämd med vad man själv mår bra av och vad man kan bidra med till andra och samtidigt må bra själv. Det behövs en hel del mod och bestämdhet nu.

De som blommar i sin fulla blom, fäller ut alla sina blad och vingar, de kommer också att vara de som är med och skapar rörelsen framåt. Rörelsen framåt ”to the recilient and human society” . Jag tror också att de kommer att ha det roligast😊, ha en skön känsla i magen. Skitstövlarna på egoboyklubben står kvar i sin puppa och vill att allt ska vara som det varit; ”så där som det är just nu då jag får allt jag vill, tar av vem jag vill”. Sorry boys and girls, den tiden är över alldeles strax. ”times out”.

Historiska fosiller

De gamla rävarna och historiska fosillerna de tar även om det inte räcker till alla. De tar fast det inte räcker till de som skall var kvar på den här jorden i en framtid. De fyller på sig själva och skiter i relationen till de unga eller de som bor på en annan gata och kommande generationer. De får springa jävligt snabbt förbi spegeln var gång de går förbi den så att de slipper se sig själva i ögonen och se vilken liten lort som rymmer sig bort där inne. De får springa fort och hänga med likasasinnade som ropar i deras öron att de är bra när de skändar. De får också döva sig kraftigt med all möjlig stimuli för att orka fortsätta den hårda jakten som #penningknarkare. Den jakten tär hårt på etik och moralkakan där inne i kroppens mitt. Som sagt, jaga framåt fort så att de  inte hör vad de tänker om sig själv.

Det hårda livet på jakt efter trofeer för att få existera sliter hårt. De ramlar av pinn en efter en just nu eller avslöjas när ridån allt oftare dras ut hela vägen så att allt blir synligt. Mörkret avslöjas och godheten premieras. en tendens som blir starkare och starkare.

fjäril på väggen

Ja, den gode ”changemakern” ”visselblåsaren” fjärilen som ser allt och säger vad den ser hånas också av de oroade motststräviga men det är inget att bry sig i. Det gör ont men har egentligen ingen betydelse i denna förändring. De pratar ont som handlar mer om deras egen inre berättelse än om den de attackerar. Till och med 16 åriga @gretathunberg är de ”vuxna” så-kallade-männen på. Pinsamt och det avslöjar  verkligen vilket virke som finns på insidan av de människorna som ligger på så hårt och illa. Detta fäkteri är dock inget man bör lägga energi på att argumentera emot, för då växer deras kraft, eld skapar mer eld och det gör att man byter fokus från farmåt till försvar. Det är inte lätt att stå emot och inte ge igen, men det är nödvändigt för att inte tappa fart och energi från det viktiga utvecklingsarbetet som pågår. För att full ut ta oss ur puppan behöver vi vår egen fulla kraft. Ge den inte till de människor som gör allt för att handbromsen skall ligga kvar i så vi inte går framåt mot nya tider.

Så släpp fokuset från dessa skitstövlar till kvinnor och män som kan göra så många illa utan att blinka, allt för vinningsskull. De har något att förlora på en förändring, det är tydligt. Släpp och gå rakryggad framåt. Fäll ut alla vingarna, hoppa från den gamla ruttna grenen och flyg ut i världen.  Det är de sista dödsryckningarna som hörs högt nu, som gör att det skramlar och fräser när kedjorna kring dem dras åt av dem själva och det rasslar i mörkret när rustningar faller.

Ljuset segrar alltid så ”better be the change”.

Fäll ut dina breda vingar och flyg med hela ditt ljus och med alla färger. Precis så som du är, bara va´ och sprid det bästa du har och är. Säg stopp där det behövs men framför allt säg wow! där det bästa syns så att de som gör riktigt bra och coola saker kan orka köra på. belys och beröm allt som fungerar och är coolt, då tippar det snart över.

‘Sverige gör bra saker nu. Ja, självklart pågår här hemma samtidigt mycker märkligt också. Men för sjutton tappa inte fokus från allt bra som sker. Vi orkar annars inte hela vägen fram om vi inte samtidigt håller ögat på de sköna fjärilar som börjar flyga omkring här och där och strax överallt. Det är därför det mullrar lite surt här och där. Var en fjäril du med och flyg på din egen väg just på ditt sätt och ha kul. Become a part of the best team in a beautiful change…

Change and be a butterfly

engelsk flagga

Be the butterfly that are you

Change and be a Butterfly and be free to be and fly where ever you like to go. Say what ever you need to say to be honest to the core in you that. Fold out your wings and be full. Be the change and you will be a part of the big group of people that are gathering in different change initiatives. in different places. A large group that now are spread all over the world doing the best they can to give birth to a sustainable future. Sweden takes a big step forward. It hurts being in the front line in a change area of course, because the resistance also grows  while the change are giving and receiving space, the resistant people try to cover the dirt that has been hidden under the table so that nobody could be able to find it. But the hiding will not work any more. They have used other peoples money, body, ground and the earth that life are leaning on. That times are about to end now. The silent people has step out from the shadow now, out from the puppy. It´s time to be the butterfly, be the change, be proud and fly fully free.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s