Brobygge

När jag sitter och betraktar allt det utvecklingsarbete och samaskapande jag har fått vara med om blir jag glad och inspirerad att göra mer. Samarbete är en kreativ och dynamisk process som är oändligt berikande att vara i. Vi behöver mer av denna förmåga i våra liv och i världen. Förmågan att skapa, producera, leva och samarbeta nära med andra som är olik mig själv. Därur kommer också det stora som många längtar efter och som bara uppnås när det är flöde i ett samarbete eller i en relation. 

Att skapa och öppna flöden är tillfredställande och roligt. Många gånger handlar det om att bygga en bro från en del till en annan. Jag gillar att bygga broar som öppnar upp för de storverk och små skalor som blir till när olika möts och skapar framtid tillsammans. 

I går var det ”Complex Systems Science” gathering i Stockholm där vi möttes en mångfalld av olika människor och synsätt  från olika håll i världen och creerade hur förändring skall kunna bli till. Identifiera var de öppna ytorna är för förändring och vilka frågor vi behöver ställa oss för att hitta våra viktiga svar som gör att vi kliver in fullt ut i förändringens tid. Delar av föredrag och dialogen finns här:  Livesändning från Complex Science Gathering, Stockholm 8-9 dec 2019

Grandmother Madeleine

IMG_0963 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s