Just idag är jag stark…

I dag händer det bra saker. Jag balanserar mig själv efter en intensiv period, genom att städa mina rum i mitt hem och mitt inre från damm som jag råkat ta emot. Så glad att jag lärt mig hur man städar sig när en obalans skapats i kroppen. Även en liten obalans kan ibland ge vibrationer så det nästan dånar i hela kroppen. Lördag – Storstädning!

En rensning på insidan och sedan på utsidan då balanseras jag mig snabbt. Storstädning, äppelpaj och örtplockning. Den torkade koriandern är lagd på burkar och jag har släpat ut alla mattor och rivit äpple till pajen, med skalen och allt gott som skafferiet hade, sjuss in i ungen,  allt i ett, snabbt, gott, enkelt!

Enkelhetens lov

Katten var med på min promenad och vi hittade det vi ville hitta och kunde vända hem till andra halvlek av städpasset. Jag längtar nu efter frirummet som är på väg känner jag. Jag är så glad att jag beställt allt det jag behöver och att jag kan vila och vara nöjd. Så evinnerligt skönt!

Riktningen är utstakad och nu vet jag vart jag ska, det känns enkelt. Åter igen blir jag förundrad över att det var så nära det som kändes så långt borta igår. Men men, acceptans! Ibland måste jag också tyvärr gå vilse för att på riktigt hitta hem igen. De resorna lär mig mycket snabbt.

östersund, madeleine

Att gå bakåt på vägen är ju inge bra🤥. Kräftgångens vecka är historia nu. Den gropiga eller vilsna delen av livet lär och ger näring, visdom bor ofta här. Den lär och ger också en noggrannare riktning framåt . I vissa rum skall jag inte vara i, basta!

Tack veckan och tusen tack oktoberlördag!