Tystnaden är tagen

Vackra kvinna Josefin
Sjunger och lever som en ängel.

Här står vi nu vi jordefolk och skäms över tystnaden vi levt. Tystnaden är nu tagen, borttagen, den finns inte mer. Jag har väl inte direkt varit känd som tyst, men jag hade ändå kunnat sagt mer av det jag såg. Min röst var också tystad om än bara delvis, ändå för ofta tyst. De blir ju så obekväma männen när vi talar om det som känns. Det obekväma är taggigt i luften och taggar sticks. De trycker till i smärtminnen och tystar miljön omkring dem. Det gränslösa kan därför få fortsätta ut över människor och naturens gränser. Nu är det inte tyst i korridoren längre. Nu hörs rösten äntligen högt. Högt över alla murar, kön och gränser. Man och kvinna reagerar äntligen med samma kraft. NU RÄCKER DET PÅ RIKTIGT!

Vackra, sinnliga, kraftdrottning och skönhet – Josefin Nilsson. Här i ett magiskt nummer en sommarkväll i historien.:  Josefin Nilsson & Helen Sjöholm

 

Det tog ett par dagar för mig att smälta alla sinnens intryck av filmen SVT: ”Älska mig för den jag är” . Jag har mött sådan här info gång på gång i arbetet. Hjälpt kvinnor att gå. Lämna. Överleva. Byta namn. Gömma sig och sedan ibland klara att stå upp stark igen. Just denna film målar upp allt igen, målar sorgen i ännu starkare färger, fy fan!

 

Bildresultat för josefin nilsson

Det tar dygn att samla ihop det splitter i mig som bilder som dessa skapar i min själ och det ska vara så i en frisk människa, det ska kännas. Hela jag hör på alla kanaler hur slagen slår, hur skräcken sprids och lägger sig som ett blött täcke över hela hennes liv. Ett gift av hat och förakt sprider sig in i alla hennes celler. En annan människas gift. Måtte vår blindbock vara över nu så att kvinnans starka röst blir kvar och sjunger sin egen sång på jorden. Jorden behöver den rösten för att överleva. Vill nu att vårt själskydd/medmänskligheten tar bladet från munnen; river biljetten, står upp och säger, Stop!

Josefin Nilsson💃
Tack för alla ” påriktigt” toner du gav oss
Må det vara frid och fritt i ditt hjärta nu äntligen….
Må jordens folk vakna och det Nu!
Rollspelen är över, Nu.
Från och med jag och idag är livet på riktigt.
Basta💪

#tystnadtagning #metoo #brinnförjosefin #krokaarm

@birgittamadeleine instagram

MANNEN VAKNAR SÅ UPP TILL SLUT, TACK FÖR DET.

24 mars 2019 och männen har vaknat nu, äntligen . De har börjat ana en del och denna film om Josefin den berör utan filter. Den gör att ännu fler och många nu förstår på riktigt ändå in i känslans centrum. Då kommer reaktionen. När man på riktigt klarar att uppleva, känna på riktigt då vaknar man till.

 

Bildresultat för josefin nilsson

Peter Jöback, Morgan Alling, Jonas Gardell. Bild från Expressen 25 mars

Alexander Karim är en av dessa fantastiska män som vaknar och tar plats på riktigt. Han är den som tänder facklan som männen nu tillsammans bär. Den skall inte tända något bål. Den skall bara hållas brinnande för Josefin och alla andra som mött gränslösheten. Den brinner för freden mellan kön och människa brinnande, alltid brinnande.

– ”Nu får fanimej vara nog”

UR NYHETER24:

Alexander Karim:

”Nej, nu får det vara nog. Jag känner att det är dags att ta ställning ordentligt. Det är dags att tacka nej. Så det gör jag nu. Till branschen. Ja, jag kommer att förlora pengar på det här. Det vet jag. Min karriär kanske går åt helvete men nu får fanimej vara nog”, skriver Alexander Karim enligt Nyheter24 och fortsätter:

”Jag tackar härmed nej till, filmer, tv-serier, pjäser och projekt med de gubbslem och skitstövlar som både jag och ni känner till men som vi av juridiska skäl inte kan nämna vid namn. Men vi vet vilka ni är”.  ur: Nyheter 24  Alexander Karim sätter ner foten i scengolvet

Morgan Alling, Peter Jöback och Jonas Gardell  Artikel kommer snabbt efter och med. Genom det rullar en bred matta ut sig. En där männen krokar arm och säger STOP! Jag säger äntligen! Nu rullar mattan ut sig, Den där män och kvinnor står sida vid sida för alla människors lika värde. De som inte går upp på den mattan har en hård lång uppförsbacke att gå nu. Att stå kvar och vägra förändra sin mans och kvinnoroll utifrån det stora skifte vi är i blir inte lätt på sikt. Stå kvar är inget alternativ för en överlevare. Det är ingen rak väg vi går på nu och vi kommer att få hjälpas åt hela tiden, tillsammans är vägen fram. Det här är bara början, början på ett nytt bra kapitel för vår jord.

#alexanderkarim #brinnförjosefin #metoo #tystnadtagning #äntligen #wakeupcall